Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.The Summit 3
930x300_dota2


Ето че дойде време и за третото издание на уникалния по себе си турнир The Summit, хостван от небезизвестната Dota 2 организация Beyond The Summit, в който осем отбора от цял свят ще премерят сили за да се сдобият с турнирния трофей. Досегашният “behind the scenes” формат на турнира се запазва, което означава, че ще може да наблюдавате вашите любими играчи извън света на комютърните игри. The Summit 3 отново се провежда в китната къща на BTS разположена в Лос Анджелис, където попринцип екипът работи и живее.
Както миналата година, така и тази турнирът ще има свой собствен Компендиум и ковчежета, чиито закупуване ще допринесе към началния награден фонд от 100,000 долара, като до този момент той вече се равнява на 271,685 долара. Ако закупите бъндъла, не само ще спомогнете за увеличаване на паричната награда, но също така ще получите – ингейм билет, Компендиум, цял сет за Ogre, маска за Invoker, HUD, пакет с курсори и разбира се, зареждащ екран.
Таз годишните претенденти са отборите на: Vici Gaming, Team Secret, Cloud 9, Rave, LGD Gaming, EG, Not Today и избраните чрез Redemption Vote – IG. Всеки един от тях ще грабне някаква част от паричките, но само един ще стане шампион и ще грабне голямата награда от 113,000 хил. долара. Дали VG ще одържат на жестоката конкуренция или ще бъдат премазани по пътя си към върха, ще покаже само времето и RNG.
Осемте отбора са разположени в две групи от четири отбора. В група „А“ са тимовете на VG, EG, C9 и Rave, като вече VG си спечелиха място в бракетите на победителни след убедителен старт с 2:0 победи. Другите отбори ще се съревновават днес в 19:30 часа за другото останало място в тези бракети. Група „Б“ е съставена от Secret, LGD, NoT и IG. За никого не е изненада, че отборът на Puppey, Secret, вече е една крачка по-близо до титлата като последваха своите колеги от VG в следващия кръг. Останалите обори се срещат днес в 21 часа, за да определят кой ще се изправи срещу най-добрия китайски отбор.
Срещите от турнира може да преследите тук – http://www.twitch.tv/beyondthesummit

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign