Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[DOTA2] The Major Frankfurt
blog_frankfurt_major_announcement

Чакането приключи! Вече са ясни времето и мястото на първия по рода си Major от серията турнири, за които Valve съобщи преди време. Есенният Major ще се проведе във Франкфурт, Германия и ще трае цели шест дена. Буквално един мини-International! Състезаващите се отбори ще са 16 на брой, също колкото на The International-а. Също така всеки фен ще има свободен достъп до всички събития от Major-ите, като изключение ще правят само финалите.

6306270168_b3d53f224a_b

Дом на първото състезание от поредицата ще бъде концертната залата, Festhalle Messe, разположена във Франкфурт, където от 16-21 Ноември, едни от най-добрите отбори в света ще се борят за шампионската титла. Турнирът ще бъде организиран от екипа на ESL, които са се доказали пред гейм общността със събития като ESL One Frankfurt, Cologne и други. Valve също така разкриха и паричната награда – 3 милиона долара, което ще означава, че Major Frankfurt ще има най-големия базов награден фонд до днешна дата. Под въпрос остава дали сезонния компендиум ще бъде обвързан с есенната надпревара, защото компанията заяви, че крайния паричен приз ще бъде 3,000,000 долара, а не началния. Ако все пак той бъде сврързан с надпреварата, това със сигурност ще значи, че той ще бъде третият турнир с най-висок награден фонд в историята на Dota 2.

Евентът ще бъде публично отворен за всички, като ще се изисква закупуването на билет само за финалите.

Директно поканените за Fall Major ще бъдат разкрити на 5-ти октомври, което притиска множество тимове да навлязат в метата. Разбира се, ще има и отворени квалификации от 6-ти до 9-ти Октомври, които ще прерастнат в регионални квалификации от 10-ти до 13-ти Октомври. Всички желаещи състави ще могат да се запишат за отворената квалификация след 1-ви следващия месец.

 

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign