Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.В таверната – Double Deathrattle Batlle
930x300_hearthstone

Тази седмица ни очаква нещо ново в таверната, а именно режима, който от Blizzard са нарекли Double Deathrattle Batlle. Както може и сами да се досетите от името, това което е по-различно от нормалните игри, е че тук всяка карта, която има Deathrattle ефект го активира два пъти, вместо един.

Както може да се очаква най-подходящи са тестетата с възможно най-много Deathrattle  миниони в тях, като все пак трябва умело да запазите баланса и на карти със silence, hex и други такива контрол ефекти. Както винаги, след първата си победа печелите един Classic pack, а ако режима ви харесва може да го играе още 3 дни (от публикуването на новината) до 13.09.2015г.

И тази седмица ще ви представим нагледно клипче от нашата поредица “В таверната”, в което може да наблюдавате BO5 мач между Shikateki и Живозавър. Кой с какво тесте се подготви за игрите и в крайна сметка кой от тях двамата надделя може да разберете от самото клипче тук:

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign