Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[HS] OgreCast Hearthstone Weekly – обзор на световното и новия адвенчър
HS League

На 6ти и 7ми този месец се случи най-мащабното и значимо събитие за всички фенове на Blizzard, а именно изложение наречено BlizzCon. В неговите рамки от компанията майка обявиха множество неща за своите игри (и филми :D) и се проведоха финалите в дисциплините World Of Warcraft, Heroes of the Storm, HearthStone и Starcraft. И докато на другите игри няма да се спрем за момента, то за HearthStone решихме да обърнем малко по-специално внимание в рестартирания ни подкаст.

 

В OgreCast Hearthston Weekly нашите водещи – Zhivo и Shikateki имаха възможността да изкоментират на дълго и на широко финалите на световното по HearthStone, както и новото соло приключение, което ни очаква из дебрите на играта – League of Explorers. Без да говоря повече празни приказки направо ви прехвърлям към случилото се тази неделя:


Ето и всички нови карти, които ни очакват:


karti da ebat maikata
От Blizzard са ни подготвили и нови гръбчета за картите с новите им издания:

card backs
А това са двете нови арени на които ще можем да премерим сили с опоненти ни:

nov bord 2 nov bord 1
OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign