Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[DOTA2] Na’Vi разпускат Dota 2 отбора си
navi disbands

Буквално преди минути от Natus Vincere обявиха, че е дошло време да прекратят съществуването на Dota 2 отбора си в състава, в който го знаехме до сега.

 

Новината идва няколко дни след като в twitter се появи информация, че организацията планува промени в Dota 2 ростера си. Тогава спекулациите бяха основно за напускането на XBOCT, като едва ли някой е очаквал толкова радикални мерки да бъдат взети. Na’Vi са единствената организация, която за момента освен една титла от The International има участи в общи 3 финала на турнира.

Въпреки че нещата в отбора очевидно не вървяха още преди началото на TI 5, от Natus Vincere не се отказваха и опитаха всевъзможни комбинации от играчи, само и само да спасят честта си и да закрепят нещата в отбора. След като не успяха да се класират за първия Major във Франкфурт, явно са решили, че е безсмислено да изтезават себе си и многобройните си фенове с нестабилния ростер, който имаха в последно време.

Както се споменава в официалното им съобщение, разпускането на състава в момента не означава напускане на Dota 2 сцената от организацията завинаги. Очакваме в рамките на няколко седмици да обявят какво можем да очакваме от тях и кой ще бъдат новите избраници, които да ги представляват. Чиста спекулация от наша страна би била привличането на новият отбор на NoTail под шапката на Na’Vi, тъй като те все още нямат организация зад себе си, а представянето им на последните турнири е доста обещаващо. Дали това ще се случи или caff има нещо съвсем различно на ум предстои да разберем.

Не ни остава нищо друго освен да пожелаем успех на Dendi, XBOCT, Funn1k, SoNNeikO и PSM.

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign