Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[DOTA2] Na’Vi са мъртви, да живеят Na’Vi
new navi

Малко след като обявиха разпускането на Dota 2 отбора си, както се и очакваше от Natus Vincere,  организацията ни представи новия си състав, който… невероятно много прилича на стария.

 

Разбуждането на духовете около евентуалния край на легендарния отбор създаде небивал хайп около себе си. Na’Vi наистина успяха да ни изненадаха с “огромните” промени, които направиха в “изцяло подновения” си Dota 2 отбор. В него намериха място Dendi, Sonneiko, Funn1k, Ditya.Ra и ALWAYSWANNAFLY. Като цяло една доста бутафорна ситуация, перфектно създадена от PR отдела на компанията, за да разкарат XBOCT и PSM по възможно най-атрактивния за феновете и най-печеливш за Na’Vi начин. С две думи казано, някой е внимавал докато си е учил уроците.

Разглеждайки малко по-сериозно на ситуацията, няма как да не ни направи впечатление, че това което мнозина (включително и аз) смятаха за невъзможно – Dendi и XBOCT да се разделят – се случи. Приятелството им, което датира от много години и което се смяташе за основна причина за сработването между двамата, като създаваше тази непринудена синергия, се считаше за неразрушимо след като Puppey и Kuroky напуснаха родените за победа, но двамата продължиха да играят заедно. Много пъти при разговори с други Dota 2 фенове сме стигали до заключението, че Na’Vi не могат да махнат XBOCT, защото веднага Dendi ще го последва, а каквото и да си говорим той е най-бляскавата фигура на сцената, която всеки отбор би искал да има в редиците си. И докато преди време бих се съгласил на 100%, че XBOCT няма място в отбора и трябва да бъде заменен, то в днешно време нещата не седят по този начин.

dendiandxboct
За жалост на мнозина дори след промените отбора изглежда по-скоро нестабилен (чисто като състав) и много от проблемите, които имаха до момента ще продължат да бъдат актуални и в бъдеще. След изритването на PSM и XBOCT, Dendi ще продължи да губи линиите си, ако няма 2 съпорта зад него във всеки един момент, липсата на изявен капитан най-вероятно ще е все още на лице (освен ако някои от новите попълнения не започне да бъде слушан магически от старите кучета в отбора) и т.н. и т.н…

Като цяло ситуацията е тип много шум за нищо, а какво ще излезе в крайна сметка, предстои да разберем ;)

 

 

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign