Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Monkey Business еволюира
82415

Преди по-малко от две седмици стана ясно, че Ivan “MinD_ContRoL” Borislavov и неговият отбор 5Jungz ще защитават честта на небезизвестната гейминг организация – Team Liquid, която ги избра след отличното им представяне и добрата форма. Monkey Business, още познати като на N0tail тима, също ни изненадаха с добра новина тази седмица, след като обявиха новия си дом – OG. Тази малко популярна организация е приела да спонсорира и насочва нашумялата европейска команда, като им е обещала да ги превърне в… бизнес. Техен основен партньор ще е известната австрийска стрийминг платформа Hitbox. Уникалното лого с маймуната вече е в историята, като то бива заменено с ново, лъскаво, гъзарско лого на OG (kush), което се надяваме да виждаме все по-често на големите турнири.

Официалното анонсиране на отбора стана на новооткритата страница на компанията във Facebook, където те дават малко допълнителна информация за целите си и от какво са били вдъхновени да направят това. Техния главен стремеж е идеята за трансператност и не напълно обвързване на играчите с клуба, което е стандартна практика тези дни, с други думи всички техни звезди да запазят своите лични права с дадени търговски марки, въпреки подписания договор. Както самите OG дават много прост, но нагледен пример – „ Меси може да работи с Adidas по свой модел обувки, въпреки че Барселона са с екипи на Nike”. Допълнено е, че в доста от случаите играчите не биват адекватно консултирани коя марка да промотират или биват напълно пренебрегвани при вземане на такива решения от клуба. За съжаление електронните спортове все още не са на нивото на другите, но както те така и ние се надяваме някой ден да станат.

12190009_1632052603749371_5683800330597942393_n

 Първата снимка на отбора заедно

Според изявлението, инициаторите на преговорите са били Johan „N0tail” Sundstein и Tai „Fly” Aizik, които сами са задвижили контакти с огранизацията. Тази седмица ще се проведе и техния тренировъчен лагер в Германия, който ще има за цел да ги подготви за предстоящия турнир от Major сериите.

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign