Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.MarsTV Dota 2 League 2015 Spring – всичко, което трябва да знаете!
930x300_dota2

Изминалият уикенд бе изпълнен с много драма, обрати, рапири, отигравания и емоции, които само Dota 2 може да донесе на своите фенове. MarsTV Dota 2 League 2015 Spring и joinDOTA MLG Pro League Season 2 турнирите достигнаха своя край, като всеки един от тях имаше своите добри двубои и изненади.

MarsTV Dota 2 League 2015 Spring


Главното събитие се състоя в Китай, като директно бяха поканени 8 отбора и 2 имаха възможността да се класират чрез квалификации. Отборите бяха разпределени в 2 групи.

В груповата фаза нямаше почти никакви изненади като Secret и VG оглавиха челото със солидното 4-0, следвани от C9 и LGD. За съжаление преждевременно отпаднаха безидейните отбори на Na’Vi и Newbee, като украинският отбор дори не успя да вземе победа на опонентите си. (бел. ред. Na’Vi играха без капитана си ArtStyle, заради проблеми с изкарването на виза)

Във фазата на директните елиминации, фароритите от VG и Secret отново не срещнаха силен отпор от CDEC и EHOME и взеха Bo3 сериите с убедителни 2-0 победи. Останалите мачове се очертаваха много интересни и оспорвани, както и стана. Empire имаха за противници китайците от LGD, фаворит да продължи напред. Отборите си размениха по две бързи плесници за по 29 минути, но в крайна сметка китайският гигант бе просто тотално надигран от Empire и най-вече от умопомрачителния Clinkz на Silent, завършил с краен резултат 16/1/2 . В другия двубой IG срещнаха C9, като отборът на EE започна уверено и взе първата среща след 52-минутна драма. Победителите от TI2 бързо се стегнаха и върнаха напрежението след само 34 минути игра, като това доведе до последната 3-та игра, която се очертаваше доста заинтригуваща. Неочакваните пикове на Night Stalker и Tusk от страна на европейците хванаха противниците си в крачка и успяха да се наложат през средните стадии на играта и да затворят мача с 2-1.

Традицията на кратките игри се продължи и при полуфиналите. Team Secret отново не остави шанс на съперниците си и продължи да доказва, че е един от най-добрите отбори в света и след силни две игри срещу C9 отидоха да почиват. В другата схватка за класиране на финал бяха VG и Empire. Първите две игри бяха много близки, като единствено добрите решения и отигравания на тимовете помогнаха да се доберат до победите. Решаващата среща бе под флага на доминацията на братушките, които със стил си извоюваха правото да се борят за големия трофей.

Малкият финал се оказа доста голямо зрелище, но за съжаление отново за кратко. Очакванията на по-голямата част от феновете и големите сайтове за залагане бяха в полза на отбор №1 на Китай, но това е Dota и тук всичко може да стане! Феноменалните драфтърски умения на EternalEnvy за пореден път хванаха неподготвени противници си, които не намериха начин да противодействат ефикасно и в крайна сметка не стъпиха на почетната стълбичка, отстъпвайки с общ резултат 2-1.

Game 1 Draft
Game 2 Draft
Game 3 Draft

Ето, че дойде време и за финала. Той изправи два от най-добрите отбори в света един срещу друг: Team Empire и Team Secret. Феновете на Секретните се надяваха за 3-ти трофей от LAN турнир, но съперникът им не бе кой да е.

Game 1 Draft
Game 2 Draft
Game 3 Draft
Game 4 Draft

Игра 1 и 2 бяха взети подред от S4 и компания, като добрият драфт, силното начало и запазването на преднината им докрая помогнаха за натрупването на солиден аванс в Bo5 серията. За разлика от предходните игри, в третата Empire бе отборът, който доминираше, като това не продължи дълго и Secret бързо върнаха своите позиции. Графиките за XP и Gold непрекъснато препускаха от едната към другата крайност, като нямаше изявен лидер през цялото време. В последните 20 минути на играта руснаците взеха нещата в свои ръце и след много въпросителни отигравания от европейския супер отбор, добре съобразени отборни битки и решения от тяхна страна в крайна сметка върнаха интригата. Преродените играчи на Империята бяха готови да размажат за пореден път известните си противници и да се приближат с крачка до трофея. За съжаление историята от игра 1 и 2 се повтори и след натрупано превъзходство Secret пречупи окрилените руснаци взимайки голямата награда с 3-1. Отбор №1 в света за пореден показа защо бива наричан така и заслужено се сдоби с 3-та поредна купа от LAN финали и 100.000 долара. Трябва да окажем и адмирации на Team Empire за блестящото им представяне, което очакваме да покажат и на TI5, и сдобиването им с 50.000 зелени гущери. Честито!

Снимки от награжадаването
  

VOD от последния ден
 


Автор: Мартин
“Ники, нещо взимал ли си?”
OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign