Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[Dota] Пробуждането не корейския звяр по време на финали на Dota Pit
Training

Само преди 2 години Eternal Envy sama предрече предстоящата корейска доминация, след като играта беше пусната официално в страната. Ето че вчера, след невероятно представяне и само една загубена игра по време на финалите, MVP.Phoenix сбъднаха предсказанието и успяха да спечелят първия Dota 2 турнир под знамето на Южна Кореа, меката на гейминга. На град финала, те се изправиха срещу шампиона от последното издание на The International, Evil Geniuses, като направо отвяха американците с убедителното 3-0 в best-0f-5 формата.

Неочаквано доброто представяне на MVP.Phoenix на Major-а в Шанхай, намери своето логично продължение на Dota Pit, като сега ясно се видя прогреса на отбора. Пропуските които имаха в играта си тогава, вече бяха изчистени и дори в ситуация, в която излизаха назад след лейнинг фазата, корейците успяваха, с прекрасно позициониране и невероятна координация по време на отборните битки, в крайна сметка да спечелят играта. Сравнително лесните 2 победи на EG над MVP по време на Major-а, може би им дадоха спокойствие и ги накараха да подценят опонентите си, но този път козовете бяха в ръцете на QO и компания.

Това което можем да кажем за MVP.Phoenix е, че през последните години след TI3 те са направили изключително малко промени в състава си, за разлика от повечето отбори. Типично за корейците, те избраха подхода на изграждане на отборен дух, преди изграждане на индивидуален опит, който в крайна сметка си дойде с времето и днес успяват да жънат плодвете на посятото от тях с много труд и тренировки през изминалите месеци. Придобитият опит се видя най-вече при игрите от гранд финала, където всякакви опити на Evil Geniuses да им противодействат, просто бяха безрезултатни. MVP не само устояха на опититте на американците да отворят картата с герои като Nature’s Prophet, но и междувременно успяваха да си спечелят линиите, да предусетят ротациите на опонентите си и в крайна сметка да изглеждат доста по-сплотени по време на всякакъв тип отборни битки. Това, което се видя на стрийма, беше една добре смазана машина от 5 човека, работещи в екип.

Друга огромна изненада (дори за най-заклетите им фенове) не турнира, беше победата на един вече позабравен отбор над настоящия Major шампион, Team Secret, именно Na’Vi. Dendi и компания изглежда се събудиха и след срамните загуби от, в общи линии, всички срещу които играха, показаха класа и елиминираха състава на бившия си капитан, в три изпълнени с много драма игри. След като загубиха първата, Natus Vincere успяха да спечелят изключитлено оспорваната игра номер 2, а в последствие буквално преазиха Secret в играта номер 3. Победната им серия, за жалост, не продължи дълго, след като в следващия кръг бяха елиминирани от EG. Представянето им е глътка въздух на фона на дупката, в която се намираше отбора и е потенциално стъпка в правилната посока, която скоро предстои да разберем дали няма да доведе до повторно препъване или ще се затичат към новите Dota върхове.

Игри от тунира, които задължително ТРЯБВА да гледате:

Na’Vi срещу Secret игра 2

EG срещу MVP игра 1
OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign