Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[HS] Българското участие на IEM Katowice
jivo

След по-малко от 2 дни, на 5ти март по време на Intel Extreme Masters в Катовице, ще се проведе Hearthstone Legendary Series, в който за пръв път можем да се похвалим с българско участие! Това ще бъде не кой да е, а именно играча на Aggression Gaming Живодар “Zhivosaurus” Бахнев (още известен с псевдонима Toaden в сайта на ESL).

След като в началото на февруари, заедно със съотборника му Момчил “Mor Galad” Киряков, взеха участие в Winter Preliminaries, ето че дойде времето и за следващия голям форум, в който Живо ще вземе участие. Той получава това право след като зае трето място на втората европейска квалификация, в която взеха участие повече от 1000 играчи. Наградният фонд на Hearthstone Legendary Series е 10000$, а освен паричната награда, играчите ще се борят и за разпределянето на 42 точки за шампионата.

Освен Zhivosaurus, на турнира ще се вземат участие още 7 играча от цял свят. Това са: SilverName, Lucky Shadow, Elscouta, DoKy, AKA Wonder, espumito и Impact.

Самият турнир ще се проведе на 5ти март, а предварително зададения график е следния:

12:20 – 13:30SilverName vs Toaden

13:40 – 14:50Lucky Shadow vs Elscouta

15:00 – 16:10DoKy vs AKA Wonder

16:20 – 17:30espumito vs Impact

17:40 – 18:50 –  Първи полуфинал

19:00 – 20:10 – Втори полуфинал

20:40 – 21:50 – Гранд финал

Живо вече беше изпратен с военни почести на връх националния ни празник, така че сега единственото, което ни остава е да му стискаме палци и да се надяваме, че ще можем да се похвалим с нов шампион на голям форум!

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign