Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[HS] Aggression Gaming срещу Гърция
hs

Тези неделя от 17:00 ще имате уникалната възможност да станете свидетели на първия по рода си грандиозен сблъсък между българския отбор Aggression Gaming и сборния състав на Гърция.

 

Momchil ‘MorGalad’ Kiryakov, Luben “superlubo” Harizanov и Zhivodar Bahnev ще се изправят срещу Panos Spinalogaman Seremetidis, Kostantinos “Trubee” Troumpounis и Errikos “Erickbeck” Beck.  Сблъсъкът ще бъде драматичен, не само защото на карта са заложени националната чест и честта на играчите, но и заради специалния формат на турнира, гарантиращ зрелище невиждано до сега. За сблъсъка всеки от отборите ще подготви 9 тестета, по едно от всеки клас, като всеки от играчите ще разполага с по едно тесте от 3 различни класа. Ще се играе докато даден отбор не победи с всяко едно от различните си тестета (тоест best-of-17) в conquest формат, като след всяка битка битка отборите ще могат да сменят тестетата и играчите си (разбира се тесте с което е вече е спечелено излиза от играта). Така се гарантират разнообразие не само от гледна точка на тестетата, но и от стила на различните играчи. 

 

Подобен сблъсък е първи за нашите географски ширини, но определено няма идея да е последен. Съвсем скоро може да очаквате и продължение, а междувременно може да си отбележите датата в календарите, да навиете аларми и да се абонирате за twitch канала ни – http://twitch.tv/ogrecasttv, за да сте сигурни, че няма да пропуснете предстоящия мач и ще подкрепите момчетата ни (било то с морална подкрепа или някоя друга икона в чата на канала)

 

Очакваме ви тази неделя от 17:00!

 

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign