Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Heroes of the Storm е извън Beta и раздава подаръци!
930x300_heroesofthestorm

Ето че времето на бета ключовете и целият тормоз около сдобиването с един от тях приключи и най-после Heroes of the Storm излезе от своята затворена бета версия. Ликувай, народе! Но Blizzard не спряха до тук и бяха ни подготвили много интересна изненада. По време на стреама за официалното пускане, разработчиците на най-новото попълнение в MOBA семейството анонсираха, така нареченият социален “team builder”, който се е свързан към вашия Facebook профил. Това не е поредния подмолен ход на мултимилиардната компания да се докопа до паричките в джоба на своите клиенти, а всъщност е напълно безплатно и дава шанс на всеки един запален фен на новото им заглавие да се сдобие с поощрителна награда и да разбере какъв е неговият игрови стил, чрез участието в тази мини игра. Какво представлява всичко това? Много просто, вие имате възможност, разбира се за забавление, да направите свой звезден отбор със своите приятели в социалната мрежа на Facebook. След избирането на вашите 4 съотборници, които ще пазят вашия гръб, Вие ще трябва да изберете измежду група от баджове, които описват характера на всеки един. Тези значки са най-разнообразни и лично на мен ми предоставиха голямо удоволстие, докато избирах кои да поставя на приятелите си. Това е доста находчив ход от страна на Blizzard да се спечелят малко повече популярност на играта. Закономерно, този „труд“ ще бъде възнаграден с уникалия механичен паяк – the Mechanospider. Не няма да го получите в реалния живот, изпратен по пощата, а в играта, под формата на маунт. Тази промоция няма краен срок до този момент, но е препоръчително за всички, които искат да се сдобият с този истински робо звяр, да участвате в тази социална инициатива колкото се може по-скоро, защото е офертата е ограничена.

На този линк може да намерите как да се снабдите с това животно, разполагащо с 69 коня под капака : https://teambuilder.heroesofthestorm.com/
Тук пък може да видите светлинното 3D mapping шоу, което Blizzard направих по време на партито за пускане на играта: https://www.youtube.com/watch?v=n6zqWHiiWvU

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign