Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Heroes of the Storm в отворена Beta!
930x300_heroesofthestorm

Поредната стъпка в развитието на интригата около Heroes of the Storm беше направена от Blizzard днес. Ако нямате приятели, които да играят, която и да е от игрите на студиото, или ако не сте си купили от някой от мелеоните сайтове, които продаваха ключове, и ако не сте поискали просто в някоя от социалните мрежи на Heroes of the Storm вече ще имате ексклузивния шанс да се потопите в уникалната атмосфера на Nexus-а :) Не, сериозно… да си намериш ключ за закритата Beta беше адски лесно и който не е искал, не е получил, но в крайна сметка от днес до 2-ри Юни, когато е официалното пускане на играта ще можете свободно да си направите акаунт и да се впуснете в битките на играта, която претърпя много промени по време на тези няколко месеца, в които беше в Beta.

Ако искате да научите малко повече за играта, и то само за 1 минута, хвърлете едно око на официалното preview клипче на Blizzard:

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign