Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Hearthstone турнир: ESL Tavern Gathering Sofia
K7R5YWf

С изключителна радост и ентусиазъм Ви представяме най-новата инициатива на ESL Bulgaria, а именно Tavern Gathering Sofia! Имахме нужда от малко раздвижване и приятни и топли моменти в тези студени есенни месеци и сега тя е налице!

 

И така, в една уютна софийска кръчма наречена със звучното име клуб “Алкохол” на 10-ти Декември, 2015-та година се събраха най-великите господари на Hearthstone-a. Битките бяха кръвопролитни, Control Warrior-ите смело понасяха шут след тупалка след 360 градусова подсечка с Force of Nature и Savage Roar в подбедрицата, тук-таме се намираше по някой откаченяк, който все още се опитваше да накара Шамана да заработи, а в сенките седеше и дебнеше Мистериозният Претендент и чакаше правилния момент, за да нанесе и своя удар. За най-добрите са приготвени страхотни предметни награди: 1-во място – Razer Kraken Pro 2015, 2-ро място – Razer DeathAdder Chroma, 3-то място – Тениска Hearthstone.

Ще запитате “Как да се класирам за този великолепен турнир?” – Има две онлайн квалификации, първата, от които се провежда утре на 4-ти Декември, а втората на 6-ти.

Ето какво казват за турнира и организаторите от ESL:

ESL TGS е национален Hearthstone турнир, чиято цел е да осигури на феновете една незабравима вечер, посветена на най-магическата игра с карти. Viewing партито ще се състои на 10 Декември в софийския клуб “Алкохол”, където играчи и почитатели ще могат да се насладят на една от най-популярните дисциплини в електронните спортове в света!
Входът за ESL Tavern Gathering Sofia е безплатен. До LAN събитието обаче ще получат достъп само зрители, навършили 18 години. Минималната възраст за участници е 16 години. Непълнолетните играчи ще бъдат допускани само с придружител.

За повече информация относно правилата на турнира и начина на записване за квалификациите посетете официалната новина на ESL.

Наградите в турнира са предоставени от великите

OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign