Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[DOTA2] Приключиха квалификациите за Frankfurt Major 2015
blog_frankfurt_major_announcement

Ето че след няколко изпълнени с DOTA 2 екшън дни, са ясни отборите, които ще можем да видим на LAN финалите на Major турнира във Франкфурт другия месец. Квалификации се проведоха за четирите основни региона – Европа, Америка, Азия и  SEA, като всяка една от тях беше разделена на две фази. Първата фаза беше отворената квалификация,  в която всеки отбор можеше да се запише и да си пробва шансовете да продължи нататък, а във втората част, освен класиралия се от първата, участваха и отборите получили директна покана.

От SEA регионът, двата отбора, който успяха да преборят конкуренцията и да продължат към основната част на турнира са Mineski и Fnatic. Изненади там като цяло нямаше, тъй като и двата отбора завършиха първи в предварителните си групи и като цяло без кой знае какви затруднения преминаха през конкуренцията и си подсигуриха самолетните билети за Франкфурт.

Квалификацията в  Азия беше неочаквано спокойна и въпреки страхотната битка, която си спретнаха Newbee и iG в последната игра помежду им, и двата отбора в крайна сметка си подсигуриха място сред най-добрите 16, който ще се борят за първото място в края на ноември месец.

Америка от своя страна отново е регионът, който ни поднася най-голямата изненада. Там за учудване на всички, единият от двата класирали се отбора дойде от отворената квалификация, превръщайки своя път към LAN финалите в Германия като историята на Пепеляшка. Господата от Team Unknown показаха, че няма невъзможни неща, и с прекрасна игра и ненадминат отборен дух, успяха да покажат на всички, че заслужават мястото си на финала. Заедно с тях от квалификацията съвсем очаквано напред продължава и отборът на Cloud 9.

Както обикновено сме свикнали да виждаме, най-оспорваните и драматични игри отново се изиграха на стария континент. Преди всичко искам да похваля за добрата играта отбора на нашето момче Mind_Control, а именно Team Liquid, които за жалост бяха елиминирани малко преди края от отбора на Alliance в изключително равностойна серия! Новата формация на NoTail и компания, носеща звучното име Monkey Business, бе първият класирал се от Европа отбор, с победата си над шведите от NiP. Това прати NiP в долната част на бракета, където те трябваше да се изправят срещу сънародниците си от Alliance, за да се реши и вторият класирал се отбор. Именно това беше и най-паметната и епична серия от целите квалификации и по-конкретно игра номер 2, където Alliance отново направиха немислимото и в крайна сметка спечелиха с 2-0. Ако сте фенове на Dota и все още не сте гледали за какво точно говоря, нямате извинение да не го направите възможно най-скоро, защото играта беше наистина откачена и изпълнена колкото с грешки от страна на едните в даден момент толкова и с перфектни отигравания от страна на другите в това време. Няма какво да увъртаме повече, докато чакаме един месец за финала във Франкфурт ви оставим в компанията на тази игра, записала своите инициали в DOTA 2 историята:

С това 16те претендента за титлата са:

 Поканени отбори 

 Квалифицирали се отбори 
Evil Geniuses
CDEC Gaming
LGD Gaming
Vici Gaming
Vega Squadron
Team Secret
Virtus.pro
EHOME
(monkey) Business
Alliance
Cloud9
Unknown.xiu
Newbee
Invictus Gaming
Mineski
Fnatic

 

За повече информация относно отборите и бракета може да посетите Liquipedia страницата тук.

 

 

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign