Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[CS:GO] FACEIT League S3 Europe започва днес
Razer_Faceit_FBHead

Трети сезон на FACEIT League ще стартира в Европа днес с първия кръг от Bo1 мачове.

След приключване на квалификациите, които включваха над 1000 отбора, Team Kinguin (сега известен като G2.Kinguin) и HellRaisers спечелилиха правото да се състезават в третата фаза на FACEIT League 2015 заедно с шест други европейски гиганта.

В Северна Америка и Океания квалификациите все още не са стигнали до своя край, но в Европа лигата е на път да започне, като първите два кръга ще се проведат още тази седмица.

Team SoloMid спечели FACEIT League Stage 2 финалите, които се проведоха на DreamHack Валенсия, след като победиха Cloud9 и си осигуриха парична награда в размер на $ 40,000. Датският отбор ще започне защитата на титлата си с четири мача тази седмица, като първият ще бъде срещу EnVyUs.

Тук можете да видите графика за първата седмица на FACEIT League S3 в българско време, като мачовете ще бъдат предавани на живо на Twitch.tv/faceittv

Вторник, 15ти Септември
20:00 fnatic vs.  Titan
21:00  EnVyUs vs.  Team SoloMid
22:00  HellRaisers vs.  G2.Kinguin
23:00  HellRaisers vs.  Team SoloMid
Сряда, 16ти Септември
20:00  Titan vs.  EnVyUs
21:00  fnatic vs.  G2.Kinguin
22:00  fnatic vs.  Team SoloMid
23:00  Titan vs.  Team SoloMid
OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign