Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.ESL Национален Шампионат
esl_nac

Ако този уикенд сте свободни, обичате игрите и искате да разнообразите с нещо ново, имаме предложение за вас. На 19 и 20 септември ще се проведат финалите на първото издание на ESL Националнен Шампионат, където ще премерят сили най-добрите геймъри в България. Турнирът има цели три дисциплини: CS:GO, League of Legends и Hearthstone, като общият награден фонд за тях ще бъде изумителната сума от 11 хиляди лева, от която всеки ще грабне по нещо. Още се колебаете, недейте!

null
След тежки и оспорвани битки на трите бойни полета станаха ясни и последните оцелели, които ще се състезават за големия приз на турнира. При Counter Strike категорията те ще са отдавна познатите ни E-Frag.net, HeadshotBG, Wrecking Gaming и WinFiction. Разбира се, фаворити тук са момчетата от E-Frag, които имат много богат международен опит и показват добри резултати на световната сцена срещу световно изявени отбори. Обрати също са допуснати, след като и другите участници се представиха добре по време на груповата фаза и заслужено ще мерят сили за купата. Gplay, Team Reverse, Petimata Priqteli и любимите на всички Biskvitki Zakuska ще са четирите екипа, които ще спорят за място на най-високата стълбичка в дисциплината League of Legends. Оставете всичките си догадки за изхода от двубоите и се насладете на зрелището, което тези отбори със сигурност ще сътворят. Не на последно място дойдоха и претендентите за Heartstone приза, които ще са: Владимир „Tsanibus” Вълков, Александър “Selem” Инчовски, Димитър „Skulltaker“ Евстатиев и Даниел „Void“ Йорданов. Никой не може да бъде напълно уверен за триумфа си, защото както Void сам казва – „Късмета е доста голям фактор в тази игра, така че дори и най-слабия може да те победи и не бива да подценяваш никой.“

null

За поддържането на Вашето добро настроение и тонус за Вас ще коментират и едни от най-изявените кастъри в България. Korken и Vgbf ще са хората, които ще вземат контрол над Heartstone пулта и ще бъдат Вашите очи и уши. След това щафетата ще бъде поета от LoL кастърите Amon Aglar и RelentLex, които не само ще следят зорко за най-интересните моменти и ще ви информират за всички промени, но и ще се борят ефикасно със скуката при дълги срещи. В неделния ден на финалите по Counter Strike, Crash и Kaccy ще бъдат вашата приятна и неангажираща компания, която ще коментира за Вас.

null

Организаторите не спират до тук, като са поканили и множество специални гости от гейминг сферата в страната ни. Един от тях ще е BGniki, изявен български Hearstone играч, който ще поеме ролята на анализатор при двубоите в събота и неделя. Негов помощник ще бъде един от най-популярните родни покер играчи, Astrala, чиято любов към картите се е проявила и към любимото на хиляди Blizzard заглавие. В събота вечер на събитието ще присъстват Томислав „flyy“ Михайлов, мениджър на европейския LoL отбор ROCCAT и един от кастърите на LoL БългарияWeriwd. Те ще подпомогнат за по-детайлния разбор на игрите, като експертното им мнение ще бъде полезно за всички. Joseki и компания ще са закриващите гости на CS:GO и целия евент, които ще допринесат за подържането на високия дух и партито.

Самите финали ще се играят на живо в студиото на Next TV, като входа ще е безплатен и всеки може да отиде да гледа, но тъй като местата са ограничени ще се наложи да направите предварителна заявка, че искате да присъствате. Това може да направите на линка ТУК.

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign