Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[Dota2] Truesight – зад кулисите на “Голямото разместване”
truesight

Малко след обявяването на Battle Pass bundle-a, Valve разкриха и датите за излъчването на първия епизод от документалната поредица “Truesight”, посветена на проблемите, пред които се изправят отборите след най-големия турнир в историята на e-sport – ТI6. Очаква се да покажат голямо количество истории от задколисието на сцената и да акцентират над това колко е трудно да се съчетае цял отбор с различни характери.

Първият епизод ще е посветен на два отбора – EG и Fnatic, а продължителността на епизода (според обявените времена на излъчвания) се очаква да бъде 2 часа. При EG основният аспект ще бъдат оттеглянето на Fear от професионалната сцена, почивката, която предприема PPD и адаптирането на младият Syed “SumaiL” Hassan и компания към новата ситуация. Дали ще слушат стриктно бившия капитан и настоящ треньор Fear или ще изберат да тръгнат по свой собствен път? Очаква се да ни се разясни този така мъглив “Post-tournament shuffle” преди Boston Major-а. При Fnatic нещата са по-ясни – Mushi и Ohaiyo ще са изправени пред предизвикателството да съберат нов отбор, с които да доминират SEA сцената, но това ще се случи единствено, ако успеят да интегрират един от най-неотборните играчи в Dota 2 сцената – небезизвестният Jimmy “DeMoN” Ho, който на всичкото отгоре поема лидерската позиция . Всичко това ще е обвито от онази част лични взаимношения, които често остават скрити за публиката. (бел авт. но не винаги, както успяхме да проследим с драмата около Puppey и Team Secret).

Датата на излъчване е 13ти Октомври, гледането ще се случва през стийм и ще е възможно да се включите в някое от 12те излъчвания, само ако сте си купили Battle Pass за идния Major. Valve още не са обяснили как и дали изобщо останалите ще имат достъп до сериала.

Линк към Stream-а – тук.

 

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign