Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[DOTA2] Fall Season 2015 Compendium
fall_majors_compendium_2015_large.b9d392857e10b11fd6506e78fe9198f0da0bb54a

Няколко месеца след  като от Valve официално обявиха, че подготвят серия от турнири, чиято кулминация да бъде The International всяка година, първия от тях чука на вратата. Major номер едно ще се проведе във Франкфурт между 16ти и 21ви ноември, както както се и очакваше и за този турнир създателите на Dota 2 са ни подготвили книжка с изненади.

В новият Compendium, от Valve залагат на позната схема – вдигане на нива на, който на свой ред носят различни “бонуси” под формата на козметични предмети или стотинки, с който можем да закупите от първите. Отново имаме възможност да вдигаме нива без да плащаме, като изпълняваме различните предизвикателства и постижения, който от своя страна ни награждават с определено количество опит, с което да достигнем желаните от нас висини, за да вземем следващия предмет. Както може и да се очаква това на практика е доста по-трудно отколкото изглежда и тези от вас, който искат да с сдобият с наградите, който са подсигурени за по-високите нива ще трябва да си закупят такива с реални парички. А като стана дума за пари, Fall Season 2015 Compendium може да бъде за купен от магазина на цена от 3,55€, а ако искате да стартирате ударно и да започнете с книга 25то ниво, ще трябва да се разделите с 8,79€ от сметката си (което реално бе цената на Compendium-а на The International). По-ниската цена за самата книга се компенсира от почти никаквите награди, който получавате с нея, като доста хитро от Valve са направилите, така че за да получите първия си сандък с благинки, куриера и останалите бонуси трябва да заплатите гореспоменатата цена от 8,79€.

Повече информация за Fall Season 2015 Compendium може да видите във видеото по-надолу, а това дали си струва инвестицията според вас и дали предметите ви харесвате може да ни кажете в секцията за коментари под новината ;)

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign