Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[Dota] Evil Geniuses и Team Secret с промени в съставите си
Training1

Малко шоково за всички (дори и за част от ръководството на отборите) дойде новината за прoмените в състава на Evil Geniuses и Team Secret. Както бе обявено в twitter, малко по-рано днес, w33ha и Misery бяха освободени от задължения към Team Secret, а тяхното място бе заето от Universe и Arteezy.

Това оставя двамата изгонени без отбор за предстоящите TI квалификационни турнири, само 4 дни преди заключването на трансферния сезон. Положението им не изглежда особено цветущо и вече виждаме, че w33ha ползва социалните си акаунти за търсене на евентуални нови съотборници.

Все пак изглежда, че за Misery има лъч надежда и предстои той да се присъедини към отбора на No Diggity, но анонс от тях, все още няма.

Това оставя Evil Geniuses без Carry (ако приемем, че Fear остава на позицията, която заема в момента) и Offlane играчи в отбора им, а от реакцията на мениджъра на отбора става ясно, че напускането на Universe и Arteezy е нещо, което не са очаквали и за което не са били подготвени. Доста неща се изписаха между професионалните играчи (и не само) и за момента най-често споменаваните нови попълнения са Bulba и Yawar. Дали това ще бъде истината, предстои да разберем съвсем скоро.

Масло в огъня беше налято и от колегите от Fragbite, след като в новина на сайта им, обявиха че се очаква и Fear и Sumail да напуснат редиците на EG. За момента това остава непотвърдено, но поражда нови въпроси за стабилността на сцената дори при големите организации.

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign