Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[Dota2] Есенният Major е обявен! Мястото е Boston!
blog_bma

Както сигурно вече сте разбрали, Valve официално обявиха първия Major турнир след тазгодишния TI6! За разлика от миналата година, когато есенният турнир се проведе във Фракфурт, този път мястото ще бъде Бостън. Новината е доста разочароваща за европейските фенове, имайки се предвид, че ще трябва да стоим посред нощите, за да гледаме резултатите от post-international разместванията.

От друга страна, нещата не са толкова сърцераздирателни, като се има предвид какво друго идва ръка за ръка с турнира! Обещаният пач, 6.89 е на път, а с него и първият нов герой, който още не е включен в Dota 1, и да познахте – това е The Monkey King, Sun-Wukong. Освен маймуната с пача се очаква да дойде и Juggernaut арканата, така че спестявайте от закуски, защото хайпът е голям! (Разбира се, не колко щеше да е, ако Wisp-ът беше спечелил… #TeamWisp)…

До тогава не забравяйте, че ни очаква първият Dota 2 турнир на кораб, така че продължавайте да следите страницата на Огрекаст за новини и детайли около Dota 2 сцената! Също така, ако имате желание да се включите в нашето семейство и по-точно в новинарския ни екип,  не се срамувайте, а ни пишете във фейсбук!

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign