Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[DOTA2] Българското участие в Dota 2 National Cup
930x300_dota2

На 21ви септември бе дадено началото на епичното държавно първенство по Dota 2 наречено National Cup.

В него, както може да предположите, взимат участие не клубни отбори, а такива специално сформирани, за да представят страната си. Нямаше как да мине и без българско участие, което се случва благодарение на отбора познат ни като Komanda -, които се завърнаха на сцената след кратка пауза. С леки промени от последните им изяви, Komanda - се състои от:

Hawkeye
Pure Evil
Kikoni
СТОМАНЕН1
SlashStrike

Формата на турнира включва 16 отбора, които са разпределени в 4 групи по 4 отбора всяка. След приключване на груповата фаза отборите се разпределят в бракет с двойна елиминация, който ще определи големия победител, печелещ 70% от наградния фонд, а втория и третия отбор взимат съответно 20 и 10% от него. По време на групите срещи са във формат two-game-series, което означава, че всеки отбор трябва да изиграе по 2 мача срещу опонентите си и на базата на събраните точки се определя, на кое място ще завърши групата си. Всяка победа с 2-0 носи 3 точи, равенството носи 1 точка, а загубата с 0-2 нито дава, нито отнема точки.

Ето как изглеждат и самите групи:

Група А
Група B
Група C
Група D
Швеция Украйна България Турция
Румъния Германия Казахстан Финландия
Гърция Югославия Русия Босна
Америка Португалия Дания Франция

До момента момчетата ни за изиграли 2 от трите си срещи в групата, като са с актив от две равенства, което им носи 2 точки за класирането и ги поставя на второ място в група C.

След приключване на груповата фаза, 4те отбора, които ще завършат на първо място във всяка една от групите отиват директно във втори кръг на winner бракета, а вторите ще трябва да започнат от първи рунд на същия бракет. Отборите на позиция 3 и 4 във всяка една от групите ще се изправят едни срещу други в Tiebreaker, като победителите от него отиват в първи кръг на winner бракета, а загубилите падат в loser бракета. Доста сложен, но ефективен и справедлив формат, който ни осигурява много изпълнени с екшън игри, на които ще ви направим съпричастни, проследявайки представянето на отбор България.

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign