Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Basically Unknown спечелиха mSi Dragon Battle 5
930x300_dota2

Basically Unknown преминаха през невероятни изпитания по пътя към първото място и 1500 евро, които идват с него! В стрийма ни днес имахме удоволствие да наблюдаваме за първи път новия offlaner на BU в добра светлина, като Shachlo направи страхотни игри със Tidehunter, Sand King и Queen of Pain. Nikobaby отново беше във вихъра и доминираше net worth графата, като със своя Slark outfarmваше дори и Magina-та от противниковия отбор в една от игрите. Специално място, обаче трябва да отделим на CTOMAHEH, който изигра в две игри покъртителен Witch Doctor с Aghanim по-бърз дори и от Blink Dagger-a на Ar1se! И така нашите момчета преминаха през aSperа в четвърт финала, Zero Respect в полуфинала и накрая в драматично Bo3 победиха претендентите за титлата още от миналия сезон ScaryFaceZ! Както винаги DOTA 2 Network-a беше покъртителен, интернета на Ar1se също, тока на Pure Evil също… В крайна сметка Basically Unknown доиграха втората игра срещу SFZ със Lolik_o и само с 4 играча, след като Pure Evil му спря тока и все пак нашите момчета надделяха, спечелиха титлата, спечелиха кинтите и продължават напред и нагоре! Да им пожелаем успех.

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign