Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Basically Unknown ще играят на DreamLeague S3 FINALS!!!
930x300_dota2

Скъпи приятели, ето че най-накрая можем да обявим публично страхотната новина, която разбрахме преди няколко дни!

 

Заглавието не ви лъже – ще имаме шанса да наблюдаваме нашите момчета от Basically Unknown на лан финалите на DreamLeague в Швеция! Радостната новина дойде, след като Empire и Vega Squadron бяха застигнати от лошия късмет на закъснелите визи и няма да могат да присъстват на турнира. При това положение големите печеливши са отборите на Alliance, които се класират директно за полуфиналите на финалния бракет и Basically Unknown, които получават възможността да се борят за родната слава, а и не малкия награден фонд от 100000+ долара.

Въпреки проблемите съпътстващи отбора след напускането на Mind_Control  и ефективното му разпускане като формация, BU ще се съберат отново в един последен напън за максимално добро представяне на турнира в състав:

1. Nikobaby

2. Ar1sE

3. ReaLaxXx

4. СТОМАНЕН1

5. Pure Evil!

От OgreCast смятаме, че сега е момента да се обединим и да покажем пълната си подкрепа към отбора, надявайки се на малко повече шанс в неравната битка за златото на този престижен турнир. Силно вярваме, че ако дадат най-доброто от себе си Basically Unknown имат шанса да се представят достойно и да бъдат причината за елеминирането на отбори считани за по-класни и опитни от тях самите. Схема на турнира може да намери те тук, а информация за това дали ще има стрийм на български се очаква непосредствено преди самите финали.

Бракет на турнира след включването на Basically Unknown в него:

dls3-playoff-tuesday

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign