Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България. За краткото време, в което съществува организацията обаче, тя се превърна в нещо повече и за това сте виновни Вие, мило и драго гейминг общество! Вие избрахте да ни подкрепите с Вашето внимание, съвети, дарения и любов. И докато израствахте Вие, помогнахте и на нас да израстнем заедно. За нас, Огрето придоби по-различно значение и размери. Ако ние, като организация, сме едната глава от този съюз, то Вие, като общество, формирахте другата и заедно създадохме това красиво и съразмерно Огре тяло, което обединено от общите ни интереси ни дава надеждата за светло бъдеще в гейминг индустрията в България.

Приятели, с разрастването на нашите мечти и идеи, се увеличи и сладката работа, която трябва да се свърши за да може OgreCast да покрива различните аспекти на гейминга. Установихме, че скромният ни екип просто не може да се справи сам с всичко, което сме запланували и спираме развитието си в насоки, в които имаме с какво да допринесем на обществото, за да обърнем внимание на текущите ни задължения. Затова, приятели, се обръщаме към Вас с горящи от ентусиазъм сърца – присъединете се към нас, станете част от OgreCast, помогнете на българския гейминг да достигне отреденото му място!

Ако изберете да се присъедините към нашия екип Ви обещаваме да Ви подкрепяме по какъвто е възможно за нас начин, да ви дадем възможност да развивате и поддържате това общество от страхотни хора, които дълбоко в сърцето си са същите като нас – хора, които обичат игрите, да работим заедно и в екип към обща цел и да се забавляваме докато го правим.

Огретата, от които се нуждаем най-много в момента са следните:

OgreNinjа:

Новинари – Огре, което може да пише грамотно и увлекателно на български, както и да превежда статии от английски, за да бъдат достъпни за българската аудитория.

OgreCaster:

Коментатори на CS:GO – Две огрета, които обичат и активно играят CS:GO, имат възможност да покриват срещи от национално и интернационално значение и искат да научат и да се развиват в занаята на гейм коментаторите.

Коментатори на Heroes of the Storm – Две огрета, които обичат и активно играят Heroes of the Storm, имат възможност да покриват срещи от национално и интернационално значение и искат да научат и да се развиват в занаята на гейм коментаторите.

Официалните OgreCasterи ще бъдат подбирани от канали ни OgreCraft, където на всеки изявил желание да коментира ще му бъде дадена възможност да го направи.

За да се присъедините към екипа ни, използвайте формата отдолу или пишете имейл на [email protected] или пишете лично съобщение на нашата фейсбук страница.

Присъединяването към екипа на OgreCast е на доброволческа основа, като това означава, че не можем да ви подсигурим парично заплащане срещу Вашата помощ.

 

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign