Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Първи поглед върху следващия герой в Heroes of the Storm – The Butcher!
930x300_heroesofthestorm

Както вече може би знаете, на 1 юли Blizzard пускат event Eternal Conflict, който е изцяло фокусиран върху Diablo. Очакват ни новa карта, нови герои, скинове и маунтове. Картата, която ще бъде отворена първа ще се казва Battleground of Eternity. На всеки няколко минути раят и адът ще изпращат на героите подкрепление в лицето на горд и всепомитащ ангел и на подъл и унищожителен демон.  За това обаче ще научите повече в следващата ни статия посветена на Heroes of the Storm. Героят, който ще бъде пуснат с началото на пача е именно Butcher-a от вселената на Диабло . (FRESH MEAT!) За момента нямаме много информация за него, но нека все пак го разгледаме.

A, Ето ги и уменията в кратко видео:
 

Знаем, че ще бъде Melee Assassin , който има доста готина механика – да стаква Fresh meat от умрелите си противници, било то миниони или герои. За всеки стак получавате по 1% бонус Attack Damage, като максималният процент е 25 и всеки герой дава по 3 стака. За съжаление, ако умрете губите бонус демиджа.Лично на мен много ми харесват герои, които могат да стакват, защото в повечето случаи това усилие се възнаграждава щедро.

Hamstring (Q) – Забива брадвата в земята, вкарва демидж и slow-ва за 50% в продължителност на 2 секунди, като с времето се намалява slow-a. Cooldown-a му е само 4 секунди. Blizzard експериментират с тази механика, тъй като до момента не е имало slow в играта, който да се намалява с течение на времето.

Butcher’s Brand (W) – Маркирате мишена и в следващите 5 секунди аутоатаките ви срещу мишената ви лекуват за 75% от нанесените шети. Ако сте маркирали герой се лекувате двойно – 150%. За да се dodge-не това умение противниковият отбор трябва да има достатъчно Crowd Control или пък през цялото време мишената да се опитва да kite-ва Butcher-a. Изглежда интересно умение, но срещу хора на високо ниво не мисля, че ще ви оставят просто така да си аутоатаквате мишената. Нямам търпение да го видя в действие!

Ruthless Onslaught (E) – Чарджвате се на противник, получавате бонус скорост и ставате Unstopable (immune срещу CC). Ако достигнете противника ви, стънвате го за 1 секунда и му нанасяте демидж. Прави ми впечатление дългият cooldown на умението – 20 секунди. Това е второто най -дълго basic CD в играта, след Devour-a на Stitches. От това което съм виждал, обхвата му е много голям и почти не може да избягате от умението за това определено си заслужава чакането.

Първият му ултимат е Furnace Blast – 3 секунди след като го пуснете биете много демидж в доста голяма AoE зона. Не звучи особено впечатляващо, но ще почакаме да го видим в игра. Ще може да се използва докато сте в Ruthless Onslaught, което ще бъде голям плюс. Представете си само как Uther ви пуска Divine Shield и engage-вате в битката, като истински звяр.

Вторият му ултимат е Lamb for the Slaughter – Приковавате един опонент около стълб за 4 секудни. През това време няма как да избяга по никакъв начин.Не звучи прекалено привлекателно нали ? Е това е защото, на 20 ниво приковава всички противникови герои в зоната на стълба. Може би това е началото на нови Wombo-Combo-та ?

Ето ги и талантите:
Таланти на Butcher-a Покажи
Като за начало героят ще има само два скина: Master Butcher и Iron Butcher. За разлика от другите герои, Blizzard ни tease-наха и със специален маунт за него – Butcher’s Battle Beast.Каквито и да го мъдрим, след броени дни ще можем да го видим в игра и да го пробваме. Какво мислите вие за героя? Харесва ли ви ? Дали има място на competitive ниво?
Очаквайте още информация за новият пач следвашият път, както и повече за новата карта – Battlefield of Eternity.
Аз бях Тангра и ви пожелавам много успехи както в Nexus-a така и извън него. GG!
OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign