Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.Какво представлява операция Bloodhound – новата операция в CS:GO.

Сега е този магически период от годината, когато пролетта отдава своето място на все по-напиращото лято. Време за забавление, ваканции, приятели и разбира се, напълно нова операция на CSGO! Нови модове, кампании и шанс за надмощие над другите те очакват… Добре Дошли, това е операция Bloodhound.

Нещо за нищо

CSGO се изменя постоянно, като с възникването на нови конфликти се появяват и нови места за сражение, които ще получите БЕЗПЛАТНО!!!
Log, Rails, Resort, Zoo са новите бойни полета, на които за пореден път силите на терористите и контратерористите ще бъдат премерени. Фаворитите на феновете – Seasons и Agency са картите, които правят своят нов триумф на CS:GO сцената, чрез новата операция Bloodhound.

Привилегия има ранга…

Към допълнение на картите, играчите ще имат възможността да подобряват своя личен ранг, чрез трупане на точки опит. С повишаване на вашето звание, не само че профилът ви ще показва вашата нова титла и иконка, но също така при първото ви качане на ранг, всяка седмица Вие ще получавате ново оръжие за инвентара ви.

Но е друго да си член.

Като предшествениците си, Operation Bloodhound идва със свой уникален бадж и журнал, в който може да следите своя прогрес. Въпреки това, новата система за трупане на опит изиска нещо специално за притежателите на билетчето. Закупуването на пас за операцията, ви дава възможността да припечелвате предмети, не от които и да е ковчежета, а от тези на ексклузивните нови колекция на операцията – Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun и Chop Shop.

Нюх за убиване

За да не се чувствате ощетени, Valve са добавили и две нови кампании: Marksman и Revolution, като всяка една от тях има своя неповторима история, изключителни Co-op предизвикателства и предоставяне на куп други възможности за сдобиване с малко XP.

Те тава е Нож, бате

Всеки Falchion Weapons Case ви дава шанс да грабнете един от шестнадесетте уникални оръжия, разработени от CS:GO общността. Но това не е всичко, към новата колекция е добавен и нов, скандално добър нож, който допълва семейството на хладните, неогнестрлни оръжия на CS. The Falchion, както е наречен, е с доста внушителна визия и ще може да бъде намерен само в ексклузивните сандъчета на Bloodhound.

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign