Регистрация на стрийм


Вашият стрийм няма да може да бъде изтрит от вас, за това внимавайте за грешки в полетата.[Dota 2] Есенният Battle Pass е официално в играта
dota_2_game_background-1920x1080

Два дни след обявяването на поредния Major, Valve решиха да пуснат и нов update, който е по-постен, от колкото се надявахме, но се пак не е за изпускане. Обновлението включва леки промени в играта,  както нов Battle Pass за идващия турнир.

 

fbpblg

В новия Battle Pass ще може да откриете вече познатите ви мисии, залагания с монети, постижения и Battle Cup турнир. Още с купуването му вие ще получите Season “Autumn” Terrain, Fall Treasure 2016 I , заедно с билет за Battle Cup. За разлика от TI6 Battle Pass, сегашният има само 60 левела и е без опция за купуване на левели, правейки предметите, с които може да се сдобиете, изпълнявайки мисиите в мини-комендиума, по-редки и същевременно по-ценни. Точно така – този път не се свежда до пари, а до наслаждаване и разцъкване на играта! (бел. ред. или до безмозъчно грайдене…)

Отново имаме три path-a с quest-ове – за carry, support и mid lane-р, които съответно при завършването им  ви предоставят три сета, като героите този път са – Bane, Bounty Hunter и Razor. Освен това, познатите от предишните Battle Pass-ове награди, които получавате при вдигане на левел, също са тук. Те варират от Loading Screen-oве до treasurе-и (не се безпокойте и  Rylais Blessing се завръща, ах това коварно колело ;) ). Не трябва да пропускаме и новия куриер който ще получите при 7 левел Battle Pass, като отново – до 60-ти левел вие може да отключите още две негови вариации.

Valve представят и няколко промени по Battle Cup-a, свързани с наградите за спечелилия отбор, както и вкарването на нов feauture – Champions Cup Мач между двата Tier 8 отбора с най-много бойни точки. Победителят от този мач получава директна покана за квалификациите на следващия Major.

battle_cup_
По време на Battle Pass-a ще се проведат общо 10 Battle Cup турнира, като въпросният Champions Cup ще се играе седмица след Boston Major Main Event ( 17 декември ).

В крайна сметка, ако все пак нямате възможност или просто сте решили да не закупувате Fall Battle Pass, Valve все пак са добавили подобрения и към самата игра. Основната част от промените са насочени към новите играчи. Удължен tutorial пътя с повече стъпки и обяснения и е добавена цяла нова страница в самата игра – с показани всички предмети, техните рецепти и ефекти.

Междувременно Valve продължават с добавянето на малки подобрения по играта, като в този пач са добавили и индикатор за Backdoor protection, както и обновен high detailed модел на Ancient Дракона, който най-сетне го превръща от летящ огнедишащ тюлен в истински дракон.

14495308_1275898645786071_3045222617677264593_n

Следващият пач ще бъде добавен на 12ти Декември. Той би трябвало да включва новия герой Monkey King, както и, да се надяваме, новогодишен евент.

Това е от нас, приятели! За повече новини от света на електронните спортове следете сайта ни, както и страницата ни във фейсбук. До нови срещи!

Статията е написана от Стоян Seprent Илиев

OGRE
FACE
OGRE
STREAMS

OGRECAST
TV

За нас

OgreCast започна като символ на единството между две съзнания, обединени към постигането на една цел, а именно развитието и поддръжката на гейминг обществото в България.

© Copyright Ogrecast 2015
Developed by dSc kostaDINOw
Design by KDesign